Kunst på bestilling

DKK999,00DKK3.145,00

Hos Balder design kreerer vi værker ud fra dit digitale billede. Vores priser afhænger af størrelse og hvor lang tid det tager at færdiggøre. Prisen er angivet pr. standard mål og efter hvor mange mennesker, dyr eller genstande der måtte være på fotoet. En genstand kunne foreksempel være en bil eller en motorcykel. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have råd og vejledning. Vi sidder klar på kontakt@balderdesign.dk og på Facebook Messenger!

Vi benytter os af mange forskellige teknikker, og forsøger naturligvis altid at efterleve vores kunders ønske – det nemmeste er at finde et portræt du godt kan lide stilen på, og oplyste os om at det skal have samme stil som pågældende portræt.

Leveringtiden er 6 uger fra du har sendt dit foto, til du modtager din pakke med posten. Vi gør os så umage som muligt, og vi mener derfor at leveringstiden er nødvendig.
Vælg detaljerne fra dit foto i boksen herunder for at få en pris. Ellers er du naturligvis altid velkommen til at sende et eller flere billedet, så vi kan komme retur med en pris.

Der er GRATIS levering!! Husk at vedhæft dit foto på næste side med adresseoplysningerne. Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker, kan vi næsten altid opfylde dem! 🙂

Ryd